Reeder 2 pentru iOS

Aplicatia mea preferata pentru citit feed-uri RSS pe iPhone a ajuns la versiunea 2. Si nu este un update, ci o aplicatie cu totul noua.

Ce aduce nou? In primul rand design-ul care merge pentru iOS 7 si faptul ca este o aplicatie universala. Platesti 5 dolari si poti sa o folosesti atit pe iPad cit si pe iPhone.

Exista insa si mici chestii care ma determina sa ramane la actualul Reeder. Noua aplicatie are nevoie de iOS 6.1+. Asta inseamna ca nu merge pe iPad-ul meu de prima generatie. Astept sa vad cum se misca vechiul Reeder pe iOS 7 si in functie de asta cumpar Reeder 2.

Trebuie spus ca Reeder (chiar si in noua varianta) ramane cea mai buna aplicatie de citit Feed-uri RSS. Eu Abia astept varianta pentru OS X.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Un neserios, amical Rizzi. Am cumpărat ambele variante, m-am trezit după aia că aia de iPad e scoasă din uz, iar acum vinde una nouă, că – vorba aia – există fraieri să plătească. Nu sint împotriva achizițiilor civilizate, care ajută developerii să dezvolte aplicații bune. Dar odată cu plasa luată de toți din cauza lui Google, nu cred că mai trebuia să mai apară unul care să se creadă mai deștept decît restul și să ne taxeze după ce i-am cumpărat deja aplicațiile. La anul ce mai scoate din joben?

  2. Eu sustin modelul acesta de plata. Daca la anul scoate versiunea 3 cu functionalitati noi, imbunatatiri samd, nu am nimic impotriva sa ii mai dau 5 eur.

    Modelul vechi in lumea software era ceva gen plateste acum 50 eur si primeste gratuit update-uri nelimitat. Da, era lumea desktop…. acum avem o alta lume, un alt model.

    Vremurile se schimba, munca se plateste.

  3. Era bine daca scoteau varianta lite cu aip. Puteai vedea ce si cum.
    Pe neincercate nu prea ma tenteaza…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*