O reclama pentru Android cu aluzie la iPhone

Google vrea sa spuna ca iOS este ca un pian cu o singura nota pe toate tastele.

Eu as spune ca Android canta pe partituri vechi care nu vor fi updatate niciodata pe unele… instrumente :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. eu nu inteleg…. unde e ios ? cred ca paralela poate fi facuta doar la ringtonuri…. dar tot asa pot face paralela cu un ak47 sau cu un m16h.
    nu zic sa credem cand sheful de la ggle ii lauda pe cei de la apple ca nu au dat acces fbi-ului pe terminalele iphone ….dar au dat chinezilor sursele ptr ios…. si se stie trebuie sa ai incredere in chinezi….ca sunt foarte corecti …(sunt sarcastic)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*