“VLOG de Jurnalist” cu Adrian Boioglu – Editia 4

Se poate spune ca “VLOG-ul de Jurnalist” se dubleaza in vizualizari in fiecare saptamana. Cel de saptamana trecuta a ajuns la aproape 1400 pe Facebook si YouTube. Stiu ca nu sunt multe, dar ma incurajeaza sa il fac mai departe :)

Asadar in Editia cu numarul 4 din “VLOG de Jurnalist” vezi cum arata micul studio de productie de la Radio Dobrogea in care inregistrez podcasturile de pe CityPodcast, dar dai si de cativa oameni care imi sunt aproape (Cosmin Barzan si Adrian Bilba) si asististi la o fractiune de conferinta de presa cu un om care vrea sa fie primar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*