firefox rc3 si foxmarks

firefox s-a speriat asa de tare de bug-ul gasit in safari 3 incit a scos un alt release candidate pe versiunea 3.

l-am instalat in graba si dupa o verificare rapida a add-on-urior am descoperit ca foxmarks e acum compatibil cu firefox 3. foarte frumos din partea lor… mi-am pierdut zeci de linkuri din bookmark-uri pt ca add-on-ul respectiv nu mergea…

mda, stiu ca exista o cale sa-ti faci add-onu sau extensia sa mearga cu firefox 3 chiar daca developeru nu si-a batut capul, dar preferam sa primesc ceva de la developer nu sa umblu eu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Si nu doar pentru foxmark si pentru del.icio.us a aparut in sfarsit add-onul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*