o luna cu google analytics

acum imi dau seama de ce lumea e suparata pe trafic.ro. nu ca nu as fi stiut deja…

nimic nu se compara cu simplitatea interfetei si bogatia de informatii de la google analytics. in urma cu o luna imi incercam norocul. acum pot sa-mi dau cu parerea.

– ai nevoie de o conexiuna buna la net ca sa te bucuri de informatiile oferite acolo. eu, cu o conexiuna mobila… mai greu.

– diferenta intre trafic si GA este de cel putin 25%. ma refer la vizitele numarate.

de pe 10 august pina in prezent am avut peste 51,5 mii de vizitatori si aproape 130 mii pageviews.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Google Analytics si-a imbunatatit recent interfata si a adaugat niste chestii in Beta.

    Trafic.ro a adaugat si el niste chestii (total inutile), de exemplu cate vizite ai avut azi, miercuri, fata de sapatamana trecuta, tot miercuri. Cui ii pasa?!!

    As vrea o analiza a bounce rate-ului mai buna, sau niste trenduri ale cuvintelor cheie.

    Cred ca o sa renunt la trafic.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*