O interfata mai simpla pentru iOS 7

Imi plac anumite detalii din ea, dar parca icoanele sunt prea fade. Cred ca m-as putea obisnui cu asa ceva :)

Si mai e ceva: daca Apple poate sa modifice icoanele aplicatiilor, sa pui milioane de developeri (unii dintre ei au abandonat aplicatiile) sa-si refaca icoanele … e putin cam dificil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. ..sau o combinatie dintre cele doua .. parca si ceva din noul BB
    Nu prea mai seamana insa a Apple :)

  2. FlatIcons face exact același lucru cu iconițele ! Nu stiu cât de mult va schimba Apple iOS insa pana la iOS 7 final va mai fi cale lunga !

  3. Oare e atat de complicat sa implementeze o optiune care sa iti permita sa schimbi iconitele dupa bunul plac? De la o vreme te saturi sa vezi aceleasi iconite.

  4. Nu-mi place!
    Prea multe muchii “ascutite”, copiaza foarte mult interfata windows si implicit risca sa-si piarda identitatea…….WTF…..sa ajung sa confund Windows 8 cu Iphone?…….No Way!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*