noile seriale cu adolescenti

Pot sa spun ca am vazut-o si pe asta…

Un canal de filme/desene animate pentru aolescenti difuzeaza un serial al carui nume imi scapa. Important este ca, printre alte personaje avem si citiva tineri Gay. Si cind zic asta nu ma refer la un adolescent care arata, se comporta sau se imbraca intr-un anumit fel, ci la perechi care isi dau intilniri, se tin de mana, se saruta si fac tot ceea ce fac adolescentii… gay.

not that there’s anything wrong with that…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu cred totusi ca acestei “chestii” ar trebui sa i se faca publicitate… sa ne uitam la tv sa vedem cum se comporta un gay.. nu ca am ceva cu ei, dar pana la urma EI vad lucrurile diefrit…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*