o dupa amiaza la film

stateam acu vo doua zile intr-un restaurant din Brasov cu prietenii si ne plictiseam nevoie-mare. ce sa faci in ianuarie cind nu e nici zapada la munte, da nu e nici vreme de plimbare?

pai simplu… cu ajutorul unui telefon sony-ericsson care avea instalat un browser mini-opera am intrat pe net. conexiunea era destul de rapida. cautam un film bun asa ca am tastat cinemagia.ro. in mod normal acesta e site-ul pe care caut informatii despre filmele din tara, dar la momentu respectiv el nu se incarca… asa ca am mers pe varianta B: port.ro. am intrat pe pagina de cinema. am gasit o sala in brasov si o lista de filme cu orele de incepere aferente. pe site ai informatii despre film, citeva fotografii, orele de incepere dar si …pretul biletului.

am ales "casa de linga lac", 70 mii lei, la cinema Modern. incepea in 45 minute asa ca am avut timp sa gasim sala (nu stiam deloc brasovu), sa ne luam niste covrigei si sa ne instalam in scaunele vechi de lemn. filmu bun, nu foarte lung, dar suficient cit sa ocupe o dupa-amiaza care se anunta a fi plictisitoare.

e buna si tehnologia la ceva si te ajuta chiar daca nu esti in statele unite.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. inteleg k ai devenit fun US, in loc sa fii roman adevarat si sa te bucuri de UE… :)) (asta apropo de finalul “apoteotic”)

  2. @larisa: nu sunt fan us. chiar daca pe acolo sunt mai tot timpu’. sunt mai degraba fan al noilor tehnologii…daca pot sa zic asa… si mai ales al celor care ma ajuta in viata de zi cu zi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*