noul cod rutier – o traditie romaneasca?!

vesta reflectorizantaca romanu e inventiv o stiam, ca scoate bani din orice, si asta… dar am fost surprins sa vad la ce poate duce toata povestea.

daca ai mers spre brasov cu masina, cu siguranta ai vazut acele tirguri de obiecte traditionale romanesti: mai o lingura de lemn, mai un dracula pictat, mai o papusa de paie, o matura, un cos de plastic sau un castron.

mai nou, printre toate acestea poti gasi un alt obiect traditional romanesc – vesta reflectorizanta. produsul e asezat la loc de cinste linga bunditzele de blana de oaie si puloverele de lina…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. he he he…am fost weekend-ul trecut la munte si am vazut si eu noile traditii ca sa le spun asa….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*