“kanal d” mort la nastere

nu ti se pare ciudat ca o televiziune care ofera salarii de mii de euro unor pseudo-vedete are o imagine atit de stearsa inainte de lansare?

reclama kanal dam gasit afisele cu lansarea Kanal D mai intai in Brasov, apoi le-am vazut si in Constanta. sa inteleg ca oamenii nu au imaginatie sau nu vor sa investeasca bani in publicitate? pai un text de genu "din februarie, primu la telecomanda ta" acompaniat de sigla pe care o stiam de la "turci" nu ma atrage deloc.

nici site-ul institutiei media in cauza nu este mai generos. o poza pe prima pagina te trimite pe un document scris probabil in notepad. nu e vorba de nici o informatie in plus, ci despre o lista de posturi disponibile, redactata intr-o engleza de clasa a 4-a. o simpla lectura te duce cu gindu ca ai de-a face fie cu o televiziune de divertisment, sau cu niste analfabeti!!!

Aici apar GRESELI de genu: "organisational" (scris cu S in loc de Z), "program" (scris cu doi de M si cu E la final), "standarTs" (scris cu T in loc de D), "1 Years" (cu un S fara rost la final), sau expresia … nefasta "using pc keyboard FASTLY" :)

yo inteleg ca patronu e turc, dar daca ala de a scris lista nu stie engleza, macar sa nu o foloseasca. mai ales cind e vorba de o lista de posturi disponibile la o televiziune care se vrea viitorul numar 1 in media romaneasca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. :)

    Dar vad ca te-a lovit faptul ca nu ai fost online o vreme cu blogul… Ai cam ajuns la 0 comentarii.

  2. dragut din partea ta sa ii faci publicitate totusi, chit ca e in mare masura negativa atrage atentia si creste interesu; cu siguranta cititorii blogului, se vor opri cel putin odata, de curiozitate pe acest “kanal d”, macar asa sa vada cat de rau poate fi… :P parerea mea!

  3. M-ai dezarmat……..
    Si eu care abia mi=am postat CVul la ei. Sper sa nu fie char atat de rau precum spui tu.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Alex TG - “There’s something wrong with the world today…” » Blog Archive » Kanal D
  2. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » “kanal d” isi face in sfirsit site

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*