circul politic romanesc la CNN

ma uit acum la o stiruca difuzata la AC 360 pe CNN US. imaginile par a fi luate de la B1TV: un nene ii arunca apa din pahar lu duduia aia cu gura mare care era nush ce parlamentar in mandatul trecut.

au introdus povestea la capitolul “raw politics” si au dat-o vo 2 promo-uri cu ea in numai juma de ora. apoi, la stirea propriu-zisa au difzuat faza de cel putin 5 ori.

ei povestesc ca nenea e un fost culturist care a ajuns senator, dar nu dau alte detalii. concluzia este ca “nu prea vedem asta la televiziunea americana prea des”.

imi scapa numele femeii si gestul nu e deloc OK, dar o imi aduc aminte ce atitudine de zarzavagioaica avea de obicei asa ca am senzatia ca apa a mai racorit-o.

4 Comments

  1. Dap,si in plus de asta dc urmaresti filmuletul pe youtube sau 220 o sa vezi ca ea ii rastoarna omului un pahar de apa in brate dupa care el instinctiv o spala pe fata.

  2. intra la mine pe blog si vezi toata faza … el a jignit-o ea a varsat prima paharu’ cu apa de pe masa cu un gest destul de discret si el s-a enervat si i-a aruncat paharu’ cu apa in fata …

  3. Este tipa de la PDL cu “ciocu mic acuma noi santem la putere” :))) :D ,este bine totusi ca nu va mai apuca un mandat nou .Inradevar domnul culturist a facut un gest destul de urat cand a jignito dar intr-un fel am impresia ca tanti cam asta cauta .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*