circul politic romanesc la CNN

ma uit acum la o stiruca difuzata la AC 360 pe CNN US. imaginile par a fi luate de la B1TV: un nene ii arunca apa din pahar lu duduia aia cu gura mare care era nush ce parlamentar in mandatul trecut.

au introdus povestea la capitolul “raw politics” si au dat-o vo 2 promo-uri cu ea in numai juma de ora. apoi, la stirea propriu-zisa au difzuat faza de cel putin 5 ori.

ei povestesc ca nenea e un fost culturist care a ajuns senator, dar nu dau alte detalii. concluzia este ca “nu prea vedem asta la televiziunea americana prea des”.

imi scapa numele femeii si gestul nu e deloc OK, dar o imi aduc aminte ce atitudine de zarzavagioaica avea de obicei asa ca am senzatia ca apa a mai racorit-o.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Dap,si in plus de asta dc urmaresti filmuletul pe youtube sau 220 o sa vezi ca ea ii rastoarna omului un pahar de apa in brate dupa care el instinctiv o spala pe fata.

  2. intra la mine pe blog si vezi toata faza … el a jignit-o ea a varsat prima paharu’ cu apa de pe masa cu un gest destul de discret si el s-a enervat si i-a aruncat paharu’ cu apa in fata …

  3. Este tipa de la PDL cu “ciocu mic acuma noi santem la putere” :))) :D ,este bine totusi ca nu va mai apuca un mandat nou .Inradevar domnul culturist a facut un gest destul de urat cand a jignito dar intr-un fel am impresia ca tanti cam asta cauta .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*