gadget-ul anului: Sanyo Xacti HD1010?

nu credeam ca o sa vad o camera video HD ieftin facuta de Sanyo sa primeasca titlul de gadgetul anului. Revista Time asa crede. si asta dupa ce anul trecut a dat marele premiu lui Apple pentru iPhone.

pozitia 2 este ocupata de jucaria care arata ca un blackberry ieftin si stie doar sa citeasca mailuruile. vorbesc despre Peek. iar locul 3 a fost luat de Flip Mino – camera aia video care are cablu usb inclus. 2008 pare sa fie anul produselor ieftine.

macbook nu e decit pe locul 7, iar iTouch pe 9.

la capitolul inventia anului, prima pozitie e ocupata de testul ADN scos de cmpania nevestei lui Sergey Brin de la Google. mi s-a parut amuzant ca printre inventii se afla si hulu.com sau facebook-ul pentru spioni.

2 Comments

  1. Nu cred ca se gaseste in RO aceasta camera pe care as dori sa o cumpar! Se poate comanda din USA pe http://voinic.ro/index.php?main_page=index Eu am cumparat in primavara din Monaco o camera Sanyo VPC-CG65 la aprox 300 euro (nu era niciuna HD)si sunt foarte multumit, e mica, usoara (o tin in buzunar la camasa!)si filmarile ies bine, mai putin atunci cand se trece brusc de la lumina puternica la intuneric si la miscari bruste cand pixeli difuzeaza. Fotografiile sunt excelente. Zoom-ul optic de 5x. Cardul SD de 4 GB e suficient! Una peste lata sun f multumit si as vrea una HD. Poate gasesc afara, caci sincer as comanda, dar trebuie platit anticipat si aici e buba!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*