gadget-ul anului: Sanyo Xacti HD1010?

nu credeam ca o sa vad o camera video HD ieftin facuta de Sanyo sa primeasca titlul de gadgetul anului. Revista Time asa crede. si asta dupa ce anul trecut a dat marele premiu lui Apple pentru iPhone.

pozitia 2 este ocupata de jucaria care arata ca un blackberry ieftin si stie doar sa citeasca mailuruile. vorbesc despre Peek. iar locul 3 a fost luat de Flip Mino – camera aia video care are cablu usb inclus. 2008 pare sa fie anul produselor ieftine.

macbook nu e decit pe locul 7, iar iTouch pe 9.

la capitolul inventia anului, prima pozitie e ocupata de testul ADN scos de cmpania nevestei lui Sergey Brin de la Google. mi s-a parut amuzant ca printre inventii se afla si hulu.com sau facebook-ul pentru spioni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu cred ca se gaseste in RO aceasta camera pe care as dori sa o cumpar! Se poate comanda din USA pe http://voinic.ro/index.php?main_page=index Eu am cumparat in primavara din Monaco o camera Sanyo VPC-CG65 la aprox 300 euro (nu era niciuna HD)si sunt foarte multumit, e mica, usoara (o tin in buzunar la camasa!)si filmarile ies bine, mai putin atunci cand se trece brusc de la lumina puternica la intuneric si la miscari bruste cand pixeli difuzeaza. Fotografiile sunt excelente. Zoom-ul optic de 5x. Cardul SD de 4 GB e suficient! Una peste lata sun f multumit si as vrea una HD. Poate gasesc afara, caci sincer as comanda, dar trebuie platit anticipat si aici e buba!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*