NU face upgrade la iTunes 8, deocamdata…

asa cum am presupus deja, Apple a gasit ca de cojocul Pwnage tool-ului. iTunes 8 nu te mai lasa sa faci jailbreak sau sa deblochezi iPhone-ul.

concluzia e simpla: nu ai nevoie de iTunes 8 chiar daca are genius Bar sau filme HD. NU face upgrade. 7.7.1 e foarte bun deocamdata.

(merci Ady pt pont)

update: devteam ne promite un patch pt iTunes 8. rabdare…

corectura: problemele de mai sus apar atunci cind folosesti un mac si pwnage tool. totusi, daca nu ai nevoie de iTunes 8 nu face upgrade inca nici pe windows. nu se stie ce aduce 2.1 maine…

Musclenerd, membru al DevTeam sustine ca:

Syncing to an already pwned device works fine.
It’s only when you try to restore to an ipwned ipsw from a non-ipwned device that iTunes 8 starts to try to get in your way.

QuickPwn (for both PC and Mac) does avoid iTunes altogether. Apple seems to have paid special attention to full Pwnage in iTunes 8, but they missed QuickPwn.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. @adrian boioglu: multumsc pentru sfat…oricum la ce rasnita de pc am eu nu reuseam nici in 20 de ani…l-am decodat la un tip…acum am alta intrebare: am pe pc niste fisiere *.icontact dar nu mai stiu cu ce le scosesem din tel. as vrea sa le pun la loc, fiind contactele mele…aveti idee ce soft as fi putut folosi?

 2. am descoperit ca sunt contactele din iphone pc suite, dar nu am reusit nici acum sa le transfer pe tel…

 3. claudiu spune mi si mie cum ai reusit sa iti faci telefonul (iphone) si eu am facut la fel ca tine si imi zice ( no sim card installed ) ajuta ma si pe mine te rog ! ms

 4. @adrian boioglu

  sal adrian, am facut upgrate la itunes cu ultima versiune ieri si acum cand incerc sa fac restore la tel cu shift apasat ca sa bag din nou soft-ul nu ma lasa imi da o eroare.

  imi spune: The Iphone “nume_tel” could not be restored. An unknown error occured (3002).

  Chestia asta pt ca imi verifica telefonul la apple servers. Se mai poate rezolva cumva? te rog da-mi un raspuns. poti sa ma adaugi pe YM: cnc4cnc

 5. cnc@: teoretic eroarea respectiva iti spune ca tu vrei sa faci downgrade si nu te lasa. cauta pe boio.ro postul despre cum sa faci downgrade de la 3.1 la 3.0 si urmeaza linkul de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*