"nu discutam cu bloggerii"

target (una dintre retelele mari de magazine din sua) a dat-o in bara rau de tot zilele trecute. o tanti blogeritza care scria pe un site de femei le-a scris ca una dintre reclamele lor e anti-femei.

reclama afisa o duduie “rastignita” pe sigla target. si centrul tintei era chiar intre picioarele individei.

purtatoru de cuvint al target a raspuns sec ca nu discuta cu media ne-traditinala.

aici insa aveam de a face nu neaparat cu un blogger in relatia cu o institutie cit de o relatie client – magazin.

poate ca nu si-au luat-o de mult baietzii de la target…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. este vb de o isterie sexista, cum sunt atatea la moda. Nu poti sa zici de un evreu ca e prost crescut, ca incepe isteria ca vezi-doamne ii zici asa ca e evreu si nu nesimtit pur si simplu, nu poti sa ii zici unui tigan sa se mai spele (in caz ca pute clar) ca esti rasist si altele asemenea. farafastacuri si ipocrizii occidentale.

    am inceput sa ne mai lamurim si noi, nu mai suntem cazuti in freza dupa ei ca acu niste ani. cel putin eu.

    salut boio, toate bune, man!

    zoo

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*