noul Time Capsule

La marele fix pentru Ziua mea :D Ce inseamna sa ai noroc si la… cadouri…

Apple a scos azi Time Capsule de 2TB. Vestea buna este ca jucaria are acelasi pret ca si cea de 1TB (pina mai ieri) – 499 dolari.

Daca scotocesti mai bine pe site-uri gen Amazon vei putea sa gasesti jucaria la un pret mai si mai bun.

Aaa, si cea de 1TB este de azi 299$. Pun pariu ca pe site-urile romanesti se vinde tot cu 20 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. “Pun pariu ca pe site-urile romanesti se vinde tot cu 20 milioane lei.”
    Normal! Valul de scumpiri se propaga pan’ la noi; cel de ieftiniri nu

  2. o intrebare ,daca stii sa imi spui ,pot sa folosec time machine si pe un HDD conectat la un router airport extrem ?

  3. @Alex: ce numesti tu functia de auto on/off? ai nevoie de un program care sa porneasca si sa opreasca automat computerul? exista citeva aplicatii care fac asta.

  4. “Auto on/off with your computer” este o functie specifica anumitor modele Western Digital, care inchide HDD-ul odata cu calculatorul (HDD-ul este alimentat extern). Am citit ca nu functioneaza foarte bine si vroiam sa stiu daca este adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*