Actori celebri in cautare de sponsori printre partenerii Apple din Romania

Uite o sansa pentru Noumax, iStyle, LTI, mar.ro sau Apcom sa faca un gest frumos. Realizatorii fimului Elevator au nevoie de o mana de ajutor si cerintele lor sunt minime. Oamenii vor sa lucreze pe Mac si nu au nevoie decit sa imprumute pentru o scurta perioada un laptop bun (MacBook Pro) si 4TB de spatiu pe Hard-drive-uri externe.

Alexandra Paun, filmmaker independent din Romania spune ca filmarile pentru “Omega Rose” vor incepe pe 17 august.

Producatorul nostru principal este Florin Piersic jr. Avem actori foarte buni in distributie (Florin Piersic Senior, Ion Besoiu, Ioan Gyuri Pascu, Monica Davidescu, Rodica Negrea, Mircea Silaghi, Aylin Cadir, Rolando Matsangos, Florin Piersic Jr, Bogdan Iancu). Toti si-au redus “cota” special ca sa participe la proiectul nostru, pe care il realizam independent. Filmam in HD, avem echipament de sunet profesionist iar unul dintre co-producatorii nostri este casa de productie Umbrella VFX, care ne asigura toate efectele video si post-procesarea, pentru a trece apoi filmul in pelicula si a-i asigura o cariera festivaliera si cinematografica internationala.

In acest moment avem nevoie de un partener care sa ne asigure “infrastructura” tehnica pentru transfer si back-up al materialului filmat — adica un laptop performant si 4TB in forma a 8 HDD-uri externe x 500 GB fiecare. Va propunem o colaborare de tip barter, pentru care putem oferi prezenta siglei pe genericul filmului si pe toate materialele promotionale care vor fi legate de film (afise, bannere print & online, trailer TV, cinema & online, interviuri etc.) De asemenea, produsele solicitate pot fi considerate “imprumut”, deoarece le putem returna dupa ce incheiem post-productia.

Hai sa vedem cit de repede stiu Dealerii Apple din Romania sa actioneze. Cei interesati pot sa ma contacteze pentru mai multe informatii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*