NetNews Wire 3.2 vine cu bunatati

Una dintre aplicatiile pentru care nu am regretat ca am trecut la Mac este NetNewsWire – un cititor de feed-uri. Jucaria a fost azi updatata la 3.2 beta si aduce o gramada de noutati folositoare.

Prima si cea mai importanta este sincronizarea cu Google Reader. Nu folosesc Google Reader decit ca back-up, asa ca noua functie imi usureaza munca mea lunara cu vo 2-3 pasi. In trecut sincronizarea feed-urilor se facea cu Newsgator.

Developerul a adaugat si alte functii interesante: Send to Instapaper sau deschiderea articolului intr-un browser la alegere.

Este recomandabil sa faci un back-up al setarilor si al feed-urilor inainte de instalarea versiunii noi.

Apropo avem si icoana noua. E mai … de actualitate.

Versiunea 4.0 este in lucru. La fel si NetNews Wire pentru iPhone.

update: dupa citeva ore petrecute cu 3.2 beta am trecut inapoi la 3.1.7. Asta pentru ca beta inseamna intr-adevar … beta, adica are niste bug-uri si au aparut si citeva chestii care ma deranjeaza, printre care si reclamele. Voi ramane la 3.1.7 pina cind apare urmatoarea versiune sau pina la 3.2 final.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. NetNewsWire, reclamele si banii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*