noul standard in fotografia profesionala?

in ultimele doua zile am vazut ca doi producatori de rangul 2-3 au scos pe piata camere foto de peste 14 megapixeli. samsung si pentax ne ofera niste animale de aparate DSLR cu rezolutii impresionante.

o sa intre nikon in razboiul asta? o sa se apuce canon de lucru ca sa scoata camere cu rezolutii mai mari? nu cred. numele le asigura succesul. iar standardul in fotografia profesionala nu e dat de megapixeli ci de calitatea executiei si culorile/claritatea fotografiei finale.

mai erau unii care au scos o camera de 160 megapixeli. numai ca animalul avea aproape juma de metru latime. numai portabila nu puteai sa o numesti…

un lucru e bun din toata povestea asta. daca avem parte de camere profesionale cu multi megapixeli la activ, vom avea si camere semipro sau chiar camere de amatori cu cel putin 10 Mpx. si asta nu ne deranjeaza, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*