asus se prosteste, dell devine intelept

asus a scos primele eee pc cu windows xp preinstalat. partea buna? vei putea sa… te joci cu paint. partea proasta: restul.

deomcadata primele eee pc cu xp preinstalat au aparut in asia. urmeaza statele unite si restul lumii. bineinteles ca xp-ul maninca tot spatiul de pe ssd-ul de 4 giga asa ca tre sa-ti cumperi si un card SD de 2-4 giga separat ca sa poti sa mai faci ceva cu laptopul in cauza.

dell, e de cealalta parte ne ofera elegantul xps M1330 cu ubuntu. avantajul: sistemul de operare linux e mai… gratis si se misca super bine. plus ca scapi de cautarea de drivere si de alte complicatii legate de windows.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*