noul my space e gata

si eu tot nu-l folosesc. sa mai zic ca pe facebook nici nu stiu daca am cont?…

despre altceva vroiam sa-ti povestesc insa…

am intilnit ieri un cuplu de proaspat casatoriti. stilul american: ea la a doua casatorie, cu un copil de vo 18 ani etc… imi povesteau ca se stiu din clasa a 8-a. el era indragostit de ea pe vremea aia. dupa 30 ani s-au reintilnit pe myspace si dupa citeva conversatii au ajuns sa-si uneasca destinele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. hai mah boio. chiar nu iti faci cont pe myspace, facebook, sau hi5?!?!?! pai cum vrei tu sa existi in lume? :)) =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*