Noul Mac Mini

avem prima poza si primele specificatii:

Intel Core 2 Duo, 2GHz, 3MB L2 cache. 2GB RAM DDR III, 1066MHz. Super Drive is SATA, 120GB HDD, Firewire 800, 5 USB Ports.

mac Mini va purta numele de Penryn 2009 si urmeaza sa apara pe piata intr-o luna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Penryn 2009? Cam ciudat nume pentru un Mac, tare mi-e frica ca odata cu indepartarea lui Steve Jobs Apple nu o sa mai fie acel lucru simplu si original…

  2. Fake .
    de ce ar fi nevoie de miniDVI si miniDisplay Port avand in vedere ca este un Desktop , de ce ar fi nevoie de amandoua + miniDVI nu suporta ACD 30″ (full HD) – foarte putin probabil sa fie adevarat .

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. MacMini 2009 video | boio.ro
  2. apple pregateste jucarii noi | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*