iDracula – ne-o iau altii inainte

daca si aici ne iau altii miturile e deja grav…

nu ma pasioneaza jocurile, dar grafica lui iDracula pare interesanta. mai ales pentru 99 centi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. “daca si aici ne iau altii miturile e deja grav…”
    Dracula nu e mit romanesc.Din partea mea isi pot lua Dracula si-l pot baga acolo unde lumina n-ajunge niciodata.Nu consider ca e ceva cu care noi, romanii, sa ne mandrim.

  2. Eu totusi consider ca este ceva cu care noi romanii am putea sa facem bani .
    Patronul hotelului “Coroana de Aur” din Bistrita a incercat sa se adapteze si se pare ca a reusit sa faca bani de pe mitul lui Dracula .

    Cu ajutorul mitului Dracula am putea sa ne promovam tara !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*