Cumpara un iPhone de pe iPhone

Apple a lansat astazi o noua aplicatie pentru iPhone, intitulata ne-imaginativ “Apple Store”. Nu era de ajuns ca lumea confunda AppStore cu magazinele Apple, acum avem o aplicatie care are nume similar cu cea prin care descarci jocuri si programe pe device-ul tau.

Cu noua jucarie poti sa faci o gramada de chestii. Cu conditia sa nu traiesti in Romania. in Apple Store vezi produsele de pe site, citesti review-uri, cumperi sau rezervi un device si iti faci programari la Genius Bar.

Trebuie sa intelegi ca aplicatia e doar o interfata pentru store.apple.com. Una bine facuta, dar doar atit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Cumpara un iPhone de pe iPhone | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*