Angry Birds Space. Acum pe Marte

Ce a gasit Curiosity pe Marte?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. sunt curioasa pe ce criterii raman jocuri ca angry birds cut the rope etc in top ani intregi … adica nu zic sunt jocuri faine sau cel putin au fost dar nu cred ca sunt singura care crede ca si-au cam pierdut farmecul… am prieteni cu iphone si nimeni nu se mai joaca … cine le tine in top?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*