8 iunie

marcheaza data asta in calendar. la ora romaniei 20.00 incepe WWDC in California. Echipa lui Phil Schiller (senior VP la Apple) ne va arata Snow Leopard.

e posibil sa vedem si noul iPhone, sau cel putin un preview al aplicatiilor si accesoriilor pentru iPhone OS 3.0.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salutare Adrian! Am memorat data asta pentru ca sunt mare fan Iphone si mai presus de asta, pe 8 iunie e si ziua mea de nastere…Asa ca sper ca imi trimit si mie astia o invitatie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*