istorie media: bloggerii americani – umar la umar cu jurnalistii

bloggerii americani au ajuns sa fie primiti in instanta si sa beneficieze de acreditari la casa alba ca si jurnalistii liber-profesionisti. cnn zice ca e de bine si chiar da citeva exemple…

si daca tot m-am intors acasa, promit sa revin cu un post pe tema asociatiei media a bloggerilor din romania!(deocamdata in faza de idee…sau proiect, cum vrei sa-i spui).

mai jos ai doua filmuletze despre cum cum au fost acceptati bloggerii in rindul jurnalistilor (via CNN)…

si un al treilea despre ce se intimpla (tot in state) cind un blogger este bagat in seama prea mult de media traditionala si el…isi face de cap (via Comedy Central). asta e chiar funny :) si, din pacate adevarat :(

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Astept si eu acreditarea la Cotroceni sa-l intreb pe D-l.Presedinte ” ce fel de jucator sunteti ? Ultimul film este excelent.Meriat vazut si auzit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*