iPad 3 – anuntat in Martie

iPad 2 face un an pe 11 Martie. E timpul pentru o jucarie noua, nu? Apple ar putea anunta noul iPad in prima saptamana din Martie.

Ce ai vrea sa aduca iPad 3?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Retina display e aproape o certitudine deci n-are rost sa mi-l doresc. Adevarul e ca n-am folosit prea mult un iPad sa pot spune ce i-ar lipsi, dar de la departare ar merge un quad-core, o baterie mai buna si un pret mai mic. E deja foarte bine dotat, camere mai performante nu-si prea au rostul, design-ul e oricum excelent, aplicatii are destule si continua sa apara. E o misiune grea pentru Apple acest iPad 3 :)).

  2. iPad 3 cu siguranta va primi un proc mai bun. Daca fac asta atunci si o baterie cel putin pe masura la ipad2 care este brici din punctul meu de vedere. Camera spate ar trebui eliminata complet zic eu. Eu unul n-am facut mai mult de 2 poze iar tot ce tine de skype, yahoo … apeluri video folosesc strict camera frontala. Sincer nu stiu ce ar mai putea sa adauge deoarece iPad 2 e inca top si va ramane cel putin 1 an din punct de vedere al competitiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*