Noi reclame pentru iPhone: AirPlay si FaceTime

Spuneam ieri ca am vazut o reclama noua pentru iPhone 4 la TV, dar nu am prins decit finalul. Uite ca noile reclame sunt acum pe net.

Cea pe care o vazusem eu era pentru FaceTime:

Apple mai scoate in evidenta si AirPlay pentru iPhone

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. ce sa mai…. iPhone-ul a ajuns departe rau de tot. Am 3 amici care au renuntat la Samsung Galaxy S II pt. iphone 4. Au ramas incantati dupa ce le facui jailbreak si am bagat FaceBreak. ce wifi… pe vodafone behaie 3G-ul nu de alta! si facura teste si pe face time si Fring (video call confrence) si merg aplicatiile brici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*