Noi aplicatii romanesti: Cinema+ si The Deals

Aplicatii romanesti pentru iOS apar periodic, dar nu gasesti foarte des ceva care e facut cu cap si, mai ales, are un design interesant. Aplicatiile prezentate pe boio.ro sunt, de obicei, platite si le castigi daca lasi un comentariu. Dar uneori fac mici review-uri chiar daca anumite jucarii pentru iPhone sunt gratuite. Doar pentru ca merita.

The Deals, aplicatia facuta de Mihai Dragan, este un fel de GroupON sau Living Social romanesc: ai zilnic cele mai bune oferte, promotii si reduceri pentru diferite servicii si produse din Bucuresti si nu numai.

Daca screenshot-ul de mai sus are oferte reale, vreau si eu sa stau in statiunea Crivaia timp de un an de zile cu doar 130 LEI :)

Cinema+ este genul de aplicatie buna sa o ai in buzunar. Asa cum ii spune si numele, jucaria iti spune ce filme ruleaza la cinematografele din orasul tau.

Developerul, Alexandru Bejan/Work in progress spune ca poti sa vezi nu numai orele de incepere a filmelor, dar si informatii despre actorii, regizorul, durata si genul filmului. Lista oraselor este suficient de mare: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Dragasani, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Vaslui.

Ambele aplicatii sunt utile si nu nu te costa nimic sa le descarci. Eu am deja un folder cu aplicatii Romanesti pe iPhone si iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Am avut experiențe neplacute cu orele de difuzare de pe cinemarx.ro care furnizează informațiile pentru Cinema+…
  In rest arată ok.

 2. Am inteles ca in lista The DEALS sunt la tzepe… mai rau ca pe eBay. Vand Dacie la 10 lei si practic iei o macheta! Super treaba! Sau inscrie-te la scoala de soferi pe bani putini si in colo dracu te invata sa iei permisul.

 3. Salutare Adrian si multumim pentru review.

  Dan, cred ca esti slab informat. The deals este un agregator de oferte si permitem comentariul / flaggingul ofertelor, spre deosebire de celelalte agregatoare. Suntem independenti su nu avem nici un motiv de a permite tepele.

  Te-as ruga ca daca ai gasit asa ceva sa ne informezi si pe noi in zona de contact http://thedeals.ro/contact

 4. Multumim si noi asemenea.

  Facem un update mic pentru app care sa aduca si nota filmului de pe imdb.

  @sive problemele sunt cauzate de cinemarx si ne pare rau daca ai avut probleme din cauza lor. Sper insa sa ti se para folositoare aplicatia.

  P.S. Asteptam in continuare pareri despre aplicatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*