NeXTSTEP – bunicul lui Mac OS X

Un video recuperat de pe casete VHS (mai stie cineva ce era cu trackingul de la inceputul fiecarui video?)

Imagineaza-ti ca ai un astfel de sistem de operare si un WIndows 3.1 sau chiar Windows 95. Diferenta e de la cer la pamant. Chiar si Mac OS era departe la vremea aia. Noroc ca Apple a cumparat NeXT si Steve a revenit in functia de CEO.

Povestea are farmec daca stii istoria Apple si ai idee cum a ajuns Steve Jobs sa fie dat afara din compania pe care a fondat-o, dar si cum s-a intors si a adus pe piata produse gen laptopurile de astazi, iPhone sau iPad.

Apropo, am observat ca daca mergi pe next.com esti redirectionat catre un alt site. Ghici care?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ce tinerel era baiatu… Dar totusi, a facut treaba ca si Bill Gates. Acu sunt oameni mari cu bani garla… Bravo lor! Le-a mers bibilica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*