new york in 3D

pe google earth, new york arata foarte bine. google zice ca ne va da din ce in ce mai multe orase in 3D. foarte frumos din partea lor.

asteptam si numele strazilor din Constanta in Google Maps. Sau poate inlocuirea petei colorate pe care ei o numesc orasul Brasov cu o chestie care sa aiba bulevarde, cladiri si numere de strazi. nu de alta, dar GPS-ul din iPhone 3G se rataceste la iesirea din Bucuresti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Stai sa vezi ca Google Maps se pierde daca ii spui sa iti faca traseu de la Arad la Viena … faza ii ca daca ii spui de la Arad la Sibiu nu stie, nici macar nu se rataceste, de ce? Pai Sibiu nici nu apare pe harta cu drumuri. Arad-ul apare doar cu centura si drumul de la Nadlac si apoi drumul spre Deva, Oradea si Timisoara … Mai au de lucru mult cei de la Google pt. hartile de la noi din Romania. Sa ii vad la treaba, macar un 50 % sa faca din fiecare oras, adica centrul si iesirile spre alte orase, nu-i mult 40 de orase principale, drumurie dintre ele si gata, atunci o sa fim multumiti si noi 50% ca acum is multumit 1%, de aia si folosesc Yahoo Maps pe calc, pt. iPod touch … inca caut o aplicatie de GPS sau “maps” care sa stie cate ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*