solutia pentru no DFU pe MacBook/Pro cu 10.5.6

… a aparut si e mai simpla decit credeam. mda, exista din prima zi metoda de schimbare a niste chestii .kext, dar pentru un incepator puteau sa para prea complicate.

volkspost a venit cu un fix pe calea Automator. povestea de mai jos e doar pentru cei care folosesc un macBook / Pro upgradat la 10.5.6. mai exact te ajuta sa jailbreakuiesti sau deblochezi iPhone-ul pt ca poti sa intri cu el in DFU Mode.

metoda NU merge pe noile laptop-uri Unibody! solutia pt ele este holosirea unui Hub USB.

atentie: daca nu stii despre ce e vorba, mai bine nu te apuci! risti sa afectezi sanatatea mentala a laptop-ului tau si iPhone-ul tot nu va intra in DFU mode.

tot ce ai de facut este sa downloadezi un fisier de AICI sau AICI si sa urmezi pasii de pe ecran. citeste cu atentie pasii de la HelpMe dupa ce il dezarhivezi.

detalii complete AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. tutorial: cum sa intri cu iPhone in DFU Mode pe un Mac cu 10.5.6 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*