nevasta si amanta

ce faci cind nu iti mai place nici de nevasta, nici de amanta si iti vine sa le inseli pe amindoua cu o a treia?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. si cind te gandesti ca totul a inceput de la o simpla intrebare postata pe un blog… :))

  @felix/anita: da daca puneam si un gravatar sau video comments ce iesea pe aici?…

 2. Iertata-mi fie ignoranta, dar CE este acela un”gravatar”?

  Adriane, acum ca tot ti-am luat oarecum partea mai devreme, zi-mi si mie sa nu mor de curiozitate, de pe ce “pozitie” ai pus intrebarea initiala?
  Si cred ca mai sunt si altii care ar vrea sa stie asta, nu?

  Ti-ar fi placut tie sa ai aici si filmiletze si sa fi fost dat peste cap contoarul de accesari si deci si contul ad-sense, nu? :))

 3. @adrian: am vazut acum goglesyndication.com, iar mai de mult a fost si o vreme in care era si sense, parca … in fine poate m-am confuzat cu alt site/blog! tu stii oricum mai bine ca mine, multe, asa ca…

  mda, am vazut si ce inseamna gravatar, si ma asteptam la ceva mai mult, cand am inteles ca nu e o greseala de scriere (cum se mai intampla cateodata)!

  nu credeam ca esti deja casatorit, si nici nu cred in continuare, iar daca esti, nu pot crede ca sotia ta nu ar citi ce scrii pe aici, asa ca, nu “se potriveste”! nu aveai tu cum sa ii faci asa destainuire … ;) (iar daca nu e romanca … si asa ar putea citi, daca vrea neaparat)

  Dar, am invatat ca aproape orice e posibil, asa ca… nu ma mai mira prea multe … ;)

  Have phun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*