pacaleala cu angajarea la apple

evident ca a fost o pacaleala. si cu greu m-am abtinut pina acum sa nu scriu nimik pe blog. erau o gramada de info noi cu si despre iPhone dar si alte stiri…

dar pt ca pacaleala sa fie mai credibila am renuntat sa mai scriu pt o zi…

mai funny e ca unii au pus botu : ) … no offence. adevarul e ca imi place sa scriu despre iPhone si sa ajut utilizatorii romani si o voi face si daca mi s-ar oferivrodaa un astfel de job.

btw, o informatie din postul de 1 aprilie este totusi foarte adevarata. ghicesti care?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Nu e greu (DOH), de vazut la ce te referi a fi adevarat: lansarea oficiala a iPone in Ro pe 29 Iunie, la FIX 1 an dupa State!

  Dar sa iti spun ca am vazut de ceva timp (vreo 2 sapt.) CHIAR IN CARREFOUR (deci nu la vreun dealer pe galerie), la loc de cinste direct cum te uiti catre standul cu telefoane si alte jucarioare electronice, iPhone 8Gigi la 22.5oo.ooo sau 2.25o Ron!

  Sunt TARE curios DE ASTIA, CINE se ia?!?!
  Si CAT de legal fac ei treaba asta?!?!
  Hmmmm…. Romanica …

  Totusi un lucru bun va fi, ca vom putea face cumparaturi pe iTunes Store … ;), si de ce nu poate si upgrade fara grija de nefunctionare pentru cei ce au cartele pe Orange. (desi mai ramane treaba cu activarea …. :) )

 2. Da, pesemne e adevarata informatia aia ca va veni iphone legal in Romania, in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*