Netsuke pentru iPhone

Nu stii ce e Netsuke? Stai fara griji, o sa-l tot vezi de acum inainte. E varianta asiatica moderna a lantului pe care il aveai legat de Nokia in 1997.

Baietii astia iti vand doua suruburi, o tablita gaurita, o surubelnita, o balama si o sfoara si iti garanteaza ca nu vei mai scapa iPhone-ul din mana. Pentru asta trebuie sa desfaci suruburile originale ale telefonului tau si sa le inlocuiesti cu cele noi.

Sunt convins ca unii vor gasi jucaria asta destul de utila, cu toate ca a iesit pe piata cu o eticheta pe care scrie 20 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*