nebunia “black friday”

anul asta nu am fost tentat sa cumpar nimic. apple a avut niste reduceri, dar niciuna dintre ofertele lor nu a fost suficient de speciala. daca aveau un anumit tip de rucsac sau preturi speciale la anumite tipuri de casti.. poate puneam credit-cardul la bataie.

in restul magazinelor am cautat o oferta buna la o camera foto. am ceva probleme cu olympus-ul meu subacvatic asa ca ma tenta sa iau una asemanatoare. ofertele nu sunt insa suficient de bune. discount-urile sunt aplicate la alte produse fie prea vechi/depasite moral, fie la camere care nu au calitatile de care am eu nevoie.

as mai fi vrut un jump drive. fostul meu Pico s-a prajit. dar nu am nevoie de un thumb drive de plastic sau unul prea mare asa ca am lasat la o parte si ideea asta.

poate reducerile de craciun sunt mai interesante.

aaa si povestea din titlu e trista dar adevarata, dar se refera la altceva. nebunia nu a fost la cozi, sau cel putin nu cum era in alti ani. de data asta a fost omorit un om. un vanzator amarit de la wallmart a fost izbit de multimea de cumparatori care a dat buzna in magazin la ora 5 dimineata.

cumparatul online e mai bun si pentru ca e …inofensiv.

4 Comments

  1. Am vazut ieri la tv stirea cu angajatul omorat la Wallmart!!! Doamne! Ieri a trebuit sa ma trezesc mai de dimineata si am trecut prin fata magazinului BrandsMart, o aglomeratie de nedescris! Din curiozitate am dat o tura pana la Mall, dar toate locurile de parcare – si sunt multe – erau ocupate asa ca am decis ca nici nu are rost sa intru. Oare de ce nu fac si ei saptamana neagra? Poate mai scapa de valul asta de o zi, il mai dilueaza! :)

1 Trackback / Pingback

  1. cyber monday - un alt esec anuntat | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*