nebunia “black friday”

anul asta nu am fost tentat sa cumpar nimic. apple a avut niste reduceri, dar niciuna dintre ofertele lor nu a fost suficient de speciala. daca aveau un anumit tip de rucsac sau preturi speciale la anumite tipuri de casti.. poate puneam credit-cardul la bataie.

in restul magazinelor am cautat o oferta buna la o camera foto. am ceva probleme cu olympus-ul meu subacvatic asa ca ma tenta sa iau una asemanatoare. ofertele nu sunt insa suficient de bune. discount-urile sunt aplicate la alte produse fie prea vechi/depasite moral, fie la camere care nu au calitatile de care am eu nevoie.

as mai fi vrut un jump drive. fostul meu Pico s-a prajit. dar nu am nevoie de un thumb drive de plastic sau unul prea mare asa ca am lasat la o parte si ideea asta.

poate reducerile de craciun sunt mai interesante.

aaa si povestea din titlu e trista dar adevarata, dar se refera la altceva. nebunia nu a fost la cozi, sau cel putin nu cum era in alti ani. de data asta a fost omorit un om. un vanzator amarit de la wallmart a fost izbit de multimea de cumparatori care a dat buzna in magazin la ora 5 dimineata.

cumparatul online e mai bun si pentru ca e …inofensiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Am vazut ieri la tv stirea cu angajatul omorat la Wallmart!!! Doamne! Ieri a trebuit sa ma trezesc mai de dimineata si am trecut prin fata magazinului BrandsMart, o aglomeratie de nedescris! Din curiozitate am dat o tura pana la Mall, dar toate locurile de parcare – si sunt multe – erau ocupate asa ca am decis ca nici nu are rost sa intru. Oare de ce nu fac si ei saptamana neagra? Poate mai scapa de valul asta de o zi, il mai dilueaza! :)

1 Trackback / Pingback

  1. cyber monday - un alt esec anuntat | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*