asta vreau de craciun

un portofel (sau mai multe) facute de australienii de la dosh. ajunge cam la 80 dolari dar face toti banii …pe care o sa-i aiba inauntru. nu stiu inca ce culoare sa aleg, dar probabil ceva pe negru.

am nevoie de un portofel in care sa tin mai mult carduri si citeodata, f putin cash. asa ca asta mi se pare ideal. aici ai toate detaliile.

update: mi-am luat un 002-shadow-oil. adica unul cu 6 sloturi de card si un clip de otel pt bancnote, de culoare (aproape) neagra. a costat 81 dolari cu tot cu trimisul la Miami si ajunge in maxim 2 saptamani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Aualeu, ma bagi in boala Adrian … tre’ sa vb. si eu sa imi iau unu’ … asa pot fi sigur ca o sa ma tina mult si bine spre deosebire de chinezariile ce se gasesc la noi acum :(

    Am cautat acum vreo 2-3 luni unu’ in care sa-mi intre si carduri si 2 randuri de carti de vizita … ghici daca am gasit? Nope …

    Asa o sa am unu’ ce e si stilat si de calitate. Merci inca o data Adrian.

1 Trackback / Pingback

  1. jucarii pentru Craciun 2008 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*