tutorial: cum sa dovedesti ca esti idiot

hai sa ne distram cu imbecilii patriei: un taran imi scrie pe messenger acu vo 2 zile sa ma intrebe nush ce despre iPhone. il trimit politicos la Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone si dupa ce citeste ce e acolo incepe sa lase 3 intrebari … “negandite”. ii raspund ca nu ajunge nicaieri daca intreaba de zece ori si nu sta sa citeasca inainte.

si imebecilul incepe sa lase comentarii aiurea. ma face cu ou si cu otet. evident ca toate comentariile lui sunt in moderare si ajung apoi ajung la Spam.

individul, care a semnat initial cu diaglox@yahoo.com se lanseaza intr-o tirada de comentarii idioate. ba la pagina de Suport, ba la “About”. si de fraier ce este, foloseste acelasi IP: 86.121.201.9 (deci scrie de undeva din Timisoara)

in plus, posteaza un comentariu cu un nume si apoi revine cu altul, sub alt nume (de la acelasi IP), in care aproba ceea ce scrise tot el in comentariul de mai sus. si cum primul comentari era in moderare rezulta ca “diaglox” e idiot.

pasii de mai sus sunt descrisi pentru a NU fi urmati. hai sa dovedim ca suntem inteligenti…

imi cer scuze ca trebuie sa scriu despre asemenea caractere, dar trebuia sa mai destindem atmosfera…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. mi se pare corect, ce e asa greu de inteles, daca ai vreo problema cu iphone intrebi pe suport tehnic. nu-ti convin conditiile, get lost! or.. google :)

 2. Mama … ala nu stie sa urmeze 3 pasi clari?

  1. citesti TOT

  2. intrebi daca nu mere’

  2. iar daca chiar sunt bube mari si ai facut-o de oaie (gen ai pus 2.2 pe el si ai facut si update la bootloader, etc.) pui mana si suni pe cineva din zona (pe un Mac-iist) poate, poate il poate face … da nu-i sigur ca poate inainte ca baietii de la iPhone dev sa termine traba.

  E greu?

 3. serios acum. nu te asteptai la asa ceva ? mai nou mie mi se pare ca iphone-ul a devenit un obiect de fitza in Romania. am la scoala multi care au telefonul si habar n-au cu ce se mananca. scriai tu intr-un post mai vechi, oare ce se va intampla cand toti vor putea pune mana pe unul , iata ce se intampla, iar faptul ca e din Timisoara … mi-e rusine, si eu sunt din TM, dar peste tot sunt specimene.

 4. Saraci… daca nu sunt in stare sa intre pe Suport Tehnic mai bine sa taca. Pagina e facuta pentru ajutor, si poate o problema e la mai multe persoane, care au intrebat, deci probabil isi poate gasi direct raspunsul… ce sa faci..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*