Nao

Are 57 centimetri si o autonomie de peste o ora si jumatate.

Pentru geek-ul din tine, Nao Next Gen are (printre altele) incorporate doua camere, 4 microfoane, un sonar, doi senzori infrarosu si multi alti senzori tactili sau de presiune. Minunatia are la bord doua procesoare, stie sa detecteze si sa interpreteze vocea umana si ruleaza Linux. Iar daca vrei sa ajuti la programarea lui, este si open source.

Versiunea precedenta a costat 16.000 dolari, asa ca asta e posibil sa fie putin mai scump, dar poate ca merita sa-l ai de Craciun acasa ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*