Ghid TV pentru iPhone

Imi aduc aminte ca in urma cu muuulti ani, atunci cind vroiam sa stiu ce urmeaza la TV avem la dispozitie teletextul. Apoi au venit site-urile de genul port.ro. Sunt bune si acum, dar de ce sa iti bati capul cu un site cind poti sa ai o aplicatie dedicata de Ghid TV.

Developerul roman Levente Szocs a perfectionat-o pina acum si mi-a trimis o copie sa ma joc cu ea. De 3 saptamani Ghid TV nu mai pleaca de pe telefonul meu. Ai peste 200 canale TV romanesti si straine organizate pe categorii. Ceea ce imi place cel mai mult este ca poti sa iti alegi favoritele si apoi sa vezi ce ruleaza pe canalele tale la momentul in cauza.

Ghid TV costa 1,59 euro in AppStore, dar tu poti sa castigi o copie gratuita.

boio.ro pune la bataie 5 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Ghid TV” pentru iPhone pe boio.ro http://is.gd/gB9W9Z”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 5 comentarii valide castiga cite un promo-code.

Update: castigatorii sunt Roxy, Catalin, Bogdan, Cosmin si Dorin si-au primit deja

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*