Muzica Romaneasca – dosarul tau cu melodiile zilei

Cind eram in US imi lipsea muzica romaneasca. Nu pentru ca voiam o manea si nu aveam unde sa o ascult, ci pentru ca vroiam sa stiu ce se mai aude la radio in Romania. Varianta mea era invariabil aceeasi: intram pe site-urile posturilor mari de radio sau foloseam roRadio.

Dar nici asta nu iti poate da o imagine completa a peisajului muzical al momentului.

Razvan Merlea, un cititor fidel boio.ro mi-a trimis noua lui aplicatie, “Muzica Romaneasca” si imi pare rau ca nu aveam asa ceva in urma cu 2-3 ani.

Jucaria nu face altceva decit sa adune cea mai ascultata muzica romaneasca, sa faca din ea clasamente cu cele mai ascultate, descarcate si sa iti dea posibilitatea sa le asculti imediat – fie pe YouTube, fie pe iTunes.

Ai nevoie de o conexiune la Internet (WiFi sau 3G). Cu alte cuvinte este un fel de roRadio, dar playlist-ul il faci tu.

Jucaria costa 99 centi in AppStore dar boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Muzica Romaneasca” pe boio.ro http://is.gd/z1PnFL “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi trasi la sorti pe 30 iunie.

Update: castigatorii sunt @MileaMadalin, @marius077 si @cadetDeRomania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*