lansarea iPhone 3G in Romania

– acesta este un post in lucru. el va fi modificat pe masura ce apar informatii noi. multumesc reporterilor boio.ro pentru informatii –

Timisoara – Adi, eblog.ro

Fotografii de la lansarea iPhone 3G la Timisoara

Am fost la lansarea iphone in Timisoara. Pe la 10.45 erau deja aprox 20 de oameni. Pe la 11.30 a inceput sa vina lumea. Au fost cam 60-70 de persoane in total. Dupa ce baietii de la Orange au impartit pliante cu preturile abonamentelor cativa s-au razgandit in a mai cumpara. Multi veniti doar pentru show ca si mine. La 12 au venit niste baieti cu 2 Q7 din care au scos primul telefon. Cel mai interesant e ca primul client a fost un domn in varsta de aprox 50 de ani…si multe fete J

cred ca in noaptea asta vor vinde maxim 30-40 bucati.

Bucuresti – Vali Mocleasa

-o adunatura de oameni cam 250 la numar cred imbulziti in fata usii de la concept store.
-un countdown care numara cat mai este pana la secunda zero
-la secunda 0 se opresc 2 gipane din care ies 2 pitziboance imbracate in negru si cu iconurile de la iphone imprimate pe rochii. (low)
-o conferinta de presa de vre-o 10 minute
-bonuri de ordine pentru cei care doreau sa il achizitioneze. la 00.45 cand am plecat se ajunsese deabia pe la nr 18.
-cei care doar vroiau sa il admire nu au putut avea acces

-angajati incoerenti si netreinuiti.

Bucuresti – Cris tian

Va scriu live din Orange Concept Store din Calea Victoriei. Atmosfera este una linistita fara prea mult deranj. La ora 0.00 s-a dat drumul inauntru, mai intai presei si apoi clientilor cu comenzi cu bonrui de ordine. Sunt in jur de 300 de persoane. Preturile sunt cele pe care le stiti. Sunt multi fitosi cum banuiam care se si aboneaza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. De acord cu atmosfera. Chiar mă mir că fiecare și-a așteptat (mai mult sau mai puțin răbdător :D) rândul.

    Angajații mi s-au părut ok.

  2. Eu am ratat lansarea din simplul motiv ca abonamentul meu orange este facut pe numele mamei mele si daca vreau sa-mi pastrez numarul va trebui sa mearga ea personal sa semneze contractul :) Dupa o noapte de convingere….o luam impreuna la drum spre cluj. Go Iphone!

  3. Textul lui Cristian este textul meu de fapt. Scris pentru http://www.iphone-forum.ro
    Nu stiu daca ai notat gresit numele sau asa ti-a fost trimis. Daca asa a fost trimis e grav ca se fura textele altora…

    Topicul meu era Live from orange concept store Bucuresti

  4. salutare lumeee.in sfarsit am tinut si eu in mana iphone 3g de 16gb alb.ca aspect e superb,dar parca e mai frumos clasicul.a venit un client la serviciu si mi l-a aratat ,cica l-a primit moca(el fiind un baiat cu bani) ptr ca si-a reinoit abonamentul.super.ce sa zic?pana nu e al meu nu ma las sa vad tot ce poate.va salut!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*