orange raspunde: "Apple e de vina"

Dan P. – unul dintre cititorii activi ai boio.ro a dus petitia sub nasul Orange. pun mai jos informatiile de la Dan. voi judecati. nu pe cititorul nostru ci pe Orange.

stii cum e aia cu … “cine se scuza, se acuza”… Orange da vina pe Apple…

Am lasata petitia unei doamne directoare de la Orange care a fost foarte amabila si mi-a dat si alte amanunte interesante:
1. Exista iPhone 3g la liber si Unlocked la Orange!!!!!!! Deblocare se face contra 100 euro de Orange. Garantia este de 2 ani si esti protejat pentru viitoarele upgrade-uri de la Orange. Pretul este de 519/iPhone 3g 8GB si contine TVA (asa mi-a spus trebuie verificat). Optiunea nu este cuprinsa in nicio oferta deocamdata nu se stie de ce!
2. Orange considera iPhone 3g un produs PREMIUM si nu MASS MARKET de aici si preturile.
3. Diferenta dintre preturile de la noi si cele de afara consta in faptul ca in fiecare tara se face un studiu prin care se determina o medie a sumelor pe care clientii de telefonie mobila sunt dispusi sa o cheltuie pentru servicii. In Anglia de exemplu un veniturile sunt mai mari sumele cheltuite pentru telefonie mobila sunt mari pe fiecare client astfel ca opertaorul poate sa subventioneze terminalele.
4. Anuntarea preturilor cu asa intarziere a fost optiune Apple. Tot optiunea Apple a fost ca amanunte sa nu fie facute publice inainte de lansare prin conferinte, comunicate de presa etc.
5. Petitia a primit-o si mi-au spus ca vor analiza dar ca nu pot multumi pe toata lumea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @toti@petitie eram faorte foarte aprope sami iau iphone 3g desi am un iphone care a aparut cu firmeweer-ul 1.4 (bulit) cand miau trimis preturile pe mail am semnat petitia:)) imediat:)) desi stiam ca nu se va face nimik totusi dupa semnarea petitiei facusem un calcul si renuntand la abonamentul vodafone as fi reusit sa imi acopar plata lunara a abonamentului de 49 de euro(tva inclus)eu avand un venit net lunar de 2000 ron dar stand o nopte pe net si amintindumi toate dezavantajele unui iphone mam decis sa nul cumpar 1 fara deblocare nu ai aplicati 2 cu aplicatii adika deblocat pierzi garantia lucru care nu vreau sa mi se intample avand deja unul trecut printro schimbare de ecran si tot stricat e (butonul home)3 nu ai functie copy paste 4 ai 3 g ff mobil:)) dar fara flash:P 5 camera doar 2 mp 6 nu ai suport tehnic cum si banuiam pt gps ma refer la harti 7ai 3g dar daca il folosesti ti sa dus si bateria 8 3g dar fara apel video si credema ca am folosit mai ales cand sunt fumat sau beat:D.si acum sa revenim la frumoasa noastra si de kaka romanie avem una dintre cele mai scumpe tari din lume la mancare si gageturi miam luat laptop din anglia care e pe departe dubla la pret fata de sua iar noi mai scumpi ca ei cu 35% verificat de mine cand miam luat laptop-ul suntem acea natie care ne purtam dar navem ce manca ne cumparam masini scumpe dar le parcam mai bine pe trotuar cai parcarea scumpa,revenind la iphone renunt la idea de al cumpara pe viitor ma indrept catre nokia care nu ma dezamagit niciodata ei vor lansa http://www.cosmosul.ro/mobilitate/nokia-tube.html care se mai gaseste si sub denumirea de nokia 5800 expresmedia mai astept si xperia de la sony ericson http://www.sonyericsson.com/x1/?lc=ro&cc=ro si blackbery thunder http://www.boygeniusreport.com/2008/05/13/blackberry-thunder-the-touchscreen-blackberry-weve-all-been-waiting-for/ cred ca am spus cam multe va las pe voi sa apreciati si sa comentati

  2. @ Perfu’ – LOL – urmaresc ebay-ul de cand s-a lansat si nu cred ca ai vazut tu licitatie ok cu pret de 150 EUR asa ca let it slip … Poate era iphone ver I dar nici de ala nu prea cred ;)
    numai bine !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*