Multifl0w pentru iPhone

cine a zis ca iPhone nu stie multi-tasking? Well, oficial nu stie. dar developerii se pregatesc sa scoata la vanzare Multifl0w – o aplicatie care te va ajuta sa fii mai productiv pe iPhone, folosind mai multe aplicatii simultan.

Diferenta intre Backgrounder si multifl0w este ca ultimul e mai atractiv vizual. Jucaria urmeaza sa apara in Cydia Store. Mda, va fi… pe bani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. pai normal ca va fi pe bani…. toate aplicatiile bune sunt pe bani. doar rahaturile sunt gratis

  2. Vad ca se bazeaza tot pe backgrounder si e de fapt o alternativa pentru kirikae. In plus, in video e sigur 3gs. Folosesc kiricae pe un 3g si nu e nici pe departe atat de rapid.

  3. N-ar fi rau sa beneficiezi de un 3GS pentru ca aplicatia sa ruleze optim si sa ai si resurse suficiente. Aplicatia chiar daca o sa coste, pretul n-o sa fie mare parerea mea si daca ruleaza bine si iti foloseste, merita s-o cumperi.

  4. Arata super deabia astept. Insa chiar daca va fi pe bani cei de la sinful repo sau cum ii cheama o vor pirata, deci va fi free. Eu am 2-3 aplicatii din cydia store crackuite de cei de la sinful si merg brici.

  5. mie imi este frica sa cumpar o aplicatie mai ales daca e plata prin card parerea mea e ca modalitatea de plata prin sms ar fi cea mai buna trimti sms la un nr si ei iti trimit cidul de activare…..

  6. am iphone 3G am instalat versiunea trial din rockyourphone si nu mi merge cum vreoiam ,,bag cateva programe in multiflow si imi arape springboard crashed stii la ce ma refer app nu am backgrounder instalat sa fie asta problema sau doar iphone3Gs poate face fata la multifl0w

  7. Am instalat trialu de la multifl0w si merge perfect. Odata mi-a dat springboard has crashed dar de atunci totul merge ca la carte. L-am pus pe 3G.

  8. Mi-am cumparat si eu MultiFl0w dar nu reusesc sa intru in pref… si daca apas 2x Home nu face nimic. Initial era setat sa mearga in iPod… ce sa i fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*