ce se poate face cu Safari pe iPhone

asta numai daca Apple va accepta un plugin pentru browserul nativ al iPhone. Niste baietzi destepti au pus la punct un plugin jQuery care stie sa transforme Safari in orice aplicatie vrei tu.

jQTouch Preview from David Kaneda on Vimeo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Totul e facut cu framework-ul de JavaScript jQuery si poate fi reprodus de oricine are cunostinte de programare JS, nu e nevoie ca Apple sa faca nimic pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*