Concursul de duminica dimineata

Stii ca cititorii fideli ai boio.ro au numai de castigat. Iar daca stai aproape de Feed-ul RSS sau de twitter, iei imediat premiile. Hai sa vedem cine doarme si cine vrea sa castige la ora asta.

boio.ro pune la bataie citeva aplicatii. Cine revendica primul codurile nu trebuie decit sa anunte ca sa nu mai incerce lumea degeaba. O singura regula: ia doar ce ai nevoie.

Trebuie sa ai cont pe iTunes US si sa stii sa dai Redeem la un promo code.

Scoala de Soferi (coduri nou-noute):

MH3W43TLFLNP

K7TPEEXAX3JY

Push Pirate:

6RENMA9MM6A9

Petrix Arcade:

3H3WXEY4PAXJ

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. Salut,

  Codul de Petrix Arcade a fost folosit de altcineva. Din Itunes imi spune ca un cod se poate folosi doar o singura data.
  Insa la codul de Push Pirate si la codul Scoala de soferi Itunes spune: codul introdus nu este recunoscut ca un cod valid. Nu zice ca ar fi fost folosite, ci ca nu sunt valide.
  ???

 2. Din pacate doar ultimul e valid si deja luat … :( restu' zice ca-s invalide :(

 3. macar anuntati cei care ati folosit codurile,nu sa incerce lumea fara sens!acest lucru l-a specifica si Adrian !Asa ar fi fost cel mai corect!

 4. Codurile pt scoala de soferi au fost luate…asta pt altii ca mine care incearca pt ca nu a fost postat…cum a cerut si Adrian.

  Oricum, multumim pt concursuri

 5. imi da o eroare la petrix iar codul cu pirate push spune ca nu mai e valabil, sau ceva de genul…

 6. Adrian ma poti lamuri si pe mine ce s-a intamplat mai exact ?! Au fost luate sau… nu au mers ? Mersi frumos !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*