Kingmax Super Stick 8GB review

…deocamdata, cel putin…

Pina sa pierd unul si pina sa se prajeasca inexplicabil al doilea, Pico C era preferatul meu. chiar daca se incingea prea tare. cautam ceva de dimensiuni fizice mici si capacitate mare. Kingmax Super Stick e suficient de elegant ca sa iti capteze atentia. pozele vorbesc de la sine (click pt marire).

imi place ca are 8GB, ca e waterproof si rezistent la temperaturi de la -50 la +100 Celsius. Producatorul il trimite in pachet cu un omuletz de silicon care il transforma intr-un breloc usor de purtat.

pretul e si el destul de atractiv. jucaria poate fi gasita cu 12,75 dolari pe Amazon. Singura problema e ca firma care il trimte taxeaza cam mult pe Shipping. Dar daca mai gasesti niste colegi care isi doresc o jucarie similara, poti sa salvezi niste bani. Al meu a ajuns in final putin sub 20$.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. @ enigmatic:

    asta e mai mult pt calculatoarele de la munca unde nu pot sa pun dropbox si pt calculatoarele celor care traiesc in secolul 20 si cu care mai trebuie sa fac schimb de documente din cind in cind.

  2. Arata bine usb flash drive-ul. Interesant este ca l-ai cumparat de afara si pretul sau nu a crescut foarte mult daca este sa ne raportam la suprafata parcursa. Sa ai parte de el cat mai mult timp.

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. accesorii pentru MacBook Pro Unibody | boio.ro
  2. HDD, 1TB - 79 dolari | boio.ro
  3. noul meu Flashdrive preferat | boio.ro
  4. Apple livreaza Software pe Flash Drive | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*