coca cola satanista

rusii dau in judecata compania coca-cola pentru ca astia din urma s-au apucat sa faca reclame fara cap.

pe etichetele sticlelor de coca-cola si pe afise apar niste biserici ortodoxe. din nefericire, baietzii cu reclama au pus biserica invers si crucea de pe clopotnita a ajuns sa fie cu susu in jos (semnu satanei).

asa ca acu rusii se simt ofensati in orgoliu lor de crestin ortodocsi si cer daune. astia au baut prea multa votca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Poate se gandeau la altceva ? Oricum am impresia ca asta face parte din categoria “hai sa facem repede si usor bani pe spinarea greselilor”

1 Trackback / Pingback

  1. cum sa furi mult si prost | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*