mocheta iPhone e facuta in Romania

iti mai aduci aminte de mocheta iPhone ?

Azi am aflat ca mocheta e fabricata in Romania. iar 16 euro nu e un pret mare pentru un fan cu umor. dar nu facem reclama, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. @ Misu:

    da, primesc 2000 euro/luna sau 500 euro pt fiecare articol in care apare cuvintul iPhone.

    in plus, iau cite 200 euro pt fiecare comentariu in care apare “iPhone”. Daca scriai cuvintul corect, luam si pt comentariul tau. dar asa…

    just kiddin’. ideea e simpla. despre iphone sau apple scriu din pasiune. tocmai de aia am ales sa pomenesc despre subiectul cu mocheta. cine vrea sa stie de unde o ia, gaseste pe google toate info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*