e timpul sa treci la Gmail

de fiecare data cind aud persoane care se pling ca nu au emailul pe Outlook sau Mail si ca se incarca greu sa le lipseste o anumita functie, le recomadn sa treava la Gmail. Omul care a stat cu yahoo de cind a pus mina pe internet gandeste ca trecerea va fi dificila si ca nu o sa-l mai gaseasca prietenii.

Uite ca de azi Gmail stie sa importe tot ce inseamna mailuri si contacte din Yahoo, Hotmail, Aol, conturi POP 3 si multe altele. Asa ca e timpul sa faci in sfarsit schimbarea.

Jucaria este asa de inteligenta incit te lasa sa importi si mailurile care vin pe contul ala in urmatoarea luna. Asa… preventiv.

pasii sunt descrisi pe larg aici, dar e atit de intuitiv incit nu ai nevoie de tutoriale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Apropo de asta, știi vreo metodă de export/import dintr-un cont de gmail pe altul?
    Nu mă refer numai la mail-uri, ci și la Filters, Labels și ce alte setări mai sunt.

  2. La mine Gmail e de baza, e pur si simplu cu mult peste toate celelalte servicii de webmail, e genial

    P.S. Adresele de yahoo le tin pt forumuri si alte chestii : d sorry adrian

  3. E buna ideia, eu am ramas cu astea de peste 10 ani :D si le tot folosesc. Merci pentru ,,tip,,

  4. eu nu am “Accounts and Import”, ci numai “Accounts”… ce este de facut? multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*